Hotelcan Cadells
1 opinión

Hotelcan Cadells

Crta. balaguer km 116 (Centro Caní HotelCan) . Anglesola. 25320. Lleida. (España.)

Contactar

Hotelcan Cadells

Información de Hotelcan Cadells

Núcleo zoológico: L-2500049

Horario: Dilluns a Divendres Matí :09:00-13:00 h i Tardes 16:30 a 20:30 Dissabte Matí :09:00-13:00 h Tarda 17:00 a 20:00 Diumenge Matí 09:00-13:00 h Tarda 19:00 a 20:00 h

L’Hotel caní o residència canina Hotelcan es troba situat en un tranquil paratge al costat del riu Ondara a Anglesola, on les instal·lacions són adients a les necessitats específiques de les vostres mascotes. En el nostre hotel, els vostres gossos/es poden gaudir del servei de residència tots els dies de l'any.

- Habitacions són individuals
- Habitacions amb calefacció, abeuradors automàtics i ventilació
- Tres sortides individuals al dia
- Zona de joc i esbarjo
- Supervisió veterinària
- Menjar d'alta gamma
- Per estances superiors a tres dies s'entreguen banyats i perfumats

El nostre principal objectiu és que les mascotes tinguin una estada de qualitat i que els seus propietaris, tinguin la tranquil.litat que estan ben atesos.

El nostre equip va més enllà en la seva funció d´atendre les necessitats bàsiques (neteja, alimentació, salut,..) i vigilar que els animals s´adaptin a la nova situació, sinó que vetllem perquè no presentin problemes d´alimentació, així com ens esforcem per tal de crear-hi vincles afectius i interactuar amb ells, mitjançant estones de joc i esbarjo.


Opiniones sobre residencia Hotelcan Cadells

1 opinión

¿Conoces a Hotelcan Cadells?

No hemos recibido suficientes opiniones para poder mostrar un promedio de la opinión general de Hotelcan Cadells.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies.

Close¿Tienes mascotas?

¡Comparte sus fotos!

Regístrate ya